PÁRty skleničky

PÁRty skleničky

, Produkty

Máme za to, že obklopovat se v domácnosti kvalitními produkty, které mají duši a které k nám promluví při každodenním používání, je podobně důležité jako nosit pohodlnou a osobitou obuv. Ručně foukané sklenice Short a Long od Jakuba Pollága jsou prvními produkty z kolekce PÁR stuff, kterou vyvíjíme ve spolupráci s různými českými designéry.

Je mnoho sklenic, u kterých člověk ani neví, že je drží, protože jde primárně o jejich obsah, o konzumaci. Nemusí to tak být ale vždy. Sklenice může obyčejné pití povýšit na slavnostní zážitek. Svým tvarem, tím, jak sedí v ruce, svou váhou, která může být překvapivá, svou strukturou poukazující na krásu materiálu, nebo třeba barvou, která může jejímu obsahu dát nový rozměr.

Obzvlášť v současné době je potřeba umět si vytvářet slavnostní chvíle a zážitky i doma, a třeba každý den. Pevně věříme, že přesně to se nám povedlo naplnit ve spolupráci s Jakubem Pollágem (zeitgeist.limited, deFROM). Sklenice Short a Long jsou dostupné ve třech barevných provedeních a svým přísným tvaroslovím reagují na střihové detaily PÁR sneakers. Jsou ručně foukané a dobrušované v Kamenickém Šenově v severních Čechách, regionu s mnohaletou tradicí a světovým věhlasem sklářského průmyslu.

Koupit sklenici Short (180 ml)
Koupit sklenici Long (300 ml)

Dále v blogu

Kamenný obchod: Skořepka 4, Praha 1