PÁR SLAVÍ 1 ROK!

PÁR SLAVÍ 1 ROK!

, Eventy

Dnes je to přesně rok, co se začal psát příběh PÁR. Tedy aspoň veřejně, pracujeme na něm už o něco déle. Právě před 365 dny jsme ale spustili eshop parprague.com a uvedli první drop PÁR sneakers. Od té doby se toho stalo celkem dost… A jako dík za vaši přízeň můžete využít mimořádnou slevu 365 Kč na jakýkoliv PÁR. Kód PAR365 platí na eshopu parprague.com do středy 6. dubna.

Především jsme otevřeli dva monobrandové obchody PÁR, kde si můžete naše produkty osahat a vyzkoušet. Najdete nás v Praze na Žižkově a na Starém Městě.

Rozšířili jsme produktovou řadu PÁR sneakers hned o několik modelů, včetně aktuálních novinek Cashew a Bicolor vyrobených z ekologické prémiové usně určené pro náročnější podmínky.

Řadu doprovodných produktů PÁR stuff jsme doplnili o sklenice a parfémy. Ano, máme dvě vlastní vůně Eau de PÁR! Máme z nich radost, snad dělají radost i vám… Další doplňky usilovně vyvíjíme.

V prvním roce jsme se zaměřili na prodej vlastními kanály s cílem získat cennou zpětnou vazbu pro další rozvoj. Produkty PÁR jsme ale na zkoušku umístili také do několika našich zpřátelených obchodů, třeba do Leedy v Bartolomějské nebo Charakterů na Letné.

Za kolekci PÁR sneakers jsme obdrželi Cenu Designbloku a nedávno i prestižní ocenění Czech Grand Design! Slavnostní ceremoniál z předávání živě vysílala Česká televize a nám bylo ctí stát na pódiu vedle největších osobností českého designu.

První rok jsme startovali s covidem a končíme s válkou. Do dalších let nám všem přejeme už jen samé příjemnější věci. A taky nebýt na to sami. 2 > 1

Díky!

Dále v blogu

Kamenný obchod: Skořepka 4, Praha 1