Eau de PÁR

Eau de PÁR

, Produkty

Před půl rokem jsme vypustili první drop originálních sneakers a nyní uvádíme vlastní řadu parfémů Eau de PÁR. První dvě vůně – Negroni a Kodama – jsou unisex a jsou namíchané v koncentraci eau de parfum. Vznikly ve spolupráci s českou značkou Scent Roche, flakon navrhl designér Jakub Pollág z zeitgeist.limited.

„Více než vůně jednotlivých esencí nám klíčem k jejich kombinaci byla atmosféra, kterou jsme chtěli vystihnout, jakási vizuální představa konkrétního momentu nebo zážitku na určitém místě,“ říká jeden ze zakladatelů značky PÁR Jan Kloss.

Negroni se zemitými, hořko-sladkými tóny vetyveru a pomeranče má vyjadřovat energii večera v pulzujícím velkoměstě, lidská setkání, ale i západ slunce kdesi na útesu. Kodama s tajemnou kombinací muskové vůně, oudu, citrusů a soli nás zase přenáší do svěžího rána ve starodávném lese ve vzdálené ostrovní zemi. Můžeme prozradit, že osobní inspirací byla konkrétní místa v Milaně a v Japonsku.

Flakon s rozprašovačem v podobě bytelného objektu z ručně foukaného skla byl navržen tak, aby měl sám o sobě své výrazné místo v interiéru. Každý kus je skutečný originál, protože konkrétní vyfouklý vnitřní objem nádobky určuje množství parfémované vody a barevný odstín. Flakon lze využít i po vypotřebování parfému (službu refill připravujeme).

Perfumer: Kateřina Šantrochová (Scent Roche)
Design flakonu: Jakub Pollág (zeitgeist.limited)
Fotografie: Radek Úlehla
Styling: Radek Úlehla, Jan Kloss

Dále v blogu

Kamenný obchod: Skořepka 4, Praha 1