Leeda v PÁRU

Leeda v PÁRU

, Editorial

O tom, že boty PÁR sluší i k šatům, není pochyb. K těm od etablované české značky Leeda sedí naprosto perfektně! Přesvědčte se o tom na fotkách její aktuální kolekce.

Veškeré oděvy Leeda se vyznačují čistými a jednoduchými liniemi, minimalismem, promyšlenými detaily a variabilním způsobem nošení. Šaty a tuniky z kolekce TOUCH ME! vol. 2, tentokrát ve svěžích barvách nebo s autorským potiskem ve spolupráci s grafickým designérem Mariem Corradinim, na fotkách doplňují modely PÁR 90s, Blu a Cement. Lze je zakoupit také přímo v pražském obchodě Leeda v Bartolomějské ulici.

Za módní značkou stojí návrhářka Lucie Kutálková, která má zkušenosti se stylingem a navrhováním filmových kostýmů pro Liv Tyler nebo ex-bond girl Olgu Kurylenko. Působí však také v sociální oblasti v rámci projektu Metráž a je hlasitou podporovatelkou udržitelného přístupu k módě. V Leedě nakupovaly hollywoodské herečky Tilda Swinton nebo Susan Sarandon a na českém červeném koberci její kousky s oblibou nosí Jenovéfa Boková, Aňa i Ester Geislerovy, Ivana Jirešová, Barbora Poláková, Erika Stárková a další osobnosti.

foto: Anežka Horová
šperky: Janja Prokić, Magdalena Šťastníková
boty: PÁR
modelka: Karolína / New Aliens, Jefovéfa Boková
make up: Renata Zelinková
křeslo: Stella Atelier
(focení exkluzivně pro značku Leeda)

Děkujeme!

Dále v blogu

Kamenný obchod: Skořepka 4, Praha 1